If You Love Cooking

Retete culinare

Review – Spumant de lapte, Jura


Despre producator – Companie Jura AG este fondata in anul 1931, in Elvetia de catre Leo Henzirohs. Jura este in prezent cel mai autoritar producator in domeniul automatelor de cafea din Europa, in fabricile sale din Eugster si Frismag din Romanshorn, producand pe langa gamele proprii (Giga, Ena si Impressa) si o mare parte din automatele altor marci cum ar fi Siemens, Bosch si AEG. Compania elvetian Jura are incepand cu 1980, imaginea unui brand de elita ce produce automate de cafea fiabile, de calitate, cu un design exclusivist si integrator a celor mai noi tehnologii in domeniu. Jura nu produce automate de buget (entry level).


Spumant de lapte, Jura

 

 

Caracteristici produs – Aparat pentru spuma de lapte, la o singura apasare de buton, Putere electrica 600W, Functie de oprire automata, Niveluri de tempertura – 3, Capacitate pentru spuma – 250 ml, Greutate 1 Kg.
Alte amanunte – Achizitionat de la Cafemagia (magazin online) – 410 lei, in anul 2014

Opinia mea – Acest aparat pentru spuma, este un accesoriu aproape obligatoriu al oricarui automat de cafea. Este un dispozitiv simplu, (aproape miraculos, ca mod de functionare), rapid (poate prepara 250 ml de spuma in mai putin de 2 minute), ce poate prepara o spuma perfecta de lapte de consistenta fina si cremoasa, pentru toate specialitatile de cafea. Are o functionalitate extrem de simpla, adica cu un sigur buton apasat succesiv, se poate alege intre spuma rece, calda sau fierbinte. Oprirea este automata, atunci cand se atinge consistenta necesara spumei. Spuneam mai devreme de functionarea miraculoasa, ma refeream la faptul ca nu are nicio piesa in miscare care sa balboteze laptele. Totusi laptele face un fel de vartej in cana, probabil rezultatul formarii unui camp sau ceva de genul. Cana de inox se desprine de pe soclul aparatului (de fapt este pur si simplu asezata pe acesta, nu este prinsa cu nimic) si se poate spala usor, similar oricarei cani obisnuite. Pe cat de simplu pe atat de impresionabila acesta mica bijuterie.

Aici puteti vedea un video cu acest milk frother in actiune.

Spumant de lapte, Jura_1Calificativul meu pentru acest produs,

                                                                              Good!

Un review de Alexandru Stanescu  Logo www.ifyoulovecooking.com

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s